Hilversum – Anna’s Hoeve

Droomt u van een huis dat volledig aan uw woonwensen voldoet? Met voldoende ruimte voor uw gezin, ontworpen voor uw specifieke levensstijl? Misschien zoekt u een plek waar u wonen en werken kunt combineren? Op Anna’s Hoeve worden woonwensen werkelijkheid. U kunt zelf uw huis bouwen. Alleen of samen met anderen. U heeft er ongekende vrijheid bij het ontwerp en materiaalgebruik van uw woning. Alle architectuurstijlen en materialen zijn welkom. Naast zelfbouw worden er ook koop- en huurwoningen gerealiseerd.

Unieke locatie
Anna’s Hoeve wordt een nieuwe duurzame wijk aan de oostkant van Hilversum. Op een unieke locatie: tussen de natuurgebieden Anna’s Hoeve en de Laarder Wasmeren. Wonen op Anna’s Hoeve is wonen in het groen. U loopt er zo het bos in of de hei op. Maar ook op nog geen tien minuten fietsen van het gezellige centrum van Hilversum. Winkels voor de dagelijkse boodschappen vindt u in de aangrenzende wijk Liebergen of bij de Riebeeckgalerij aan de Oosterengweg. Alles op korte fietsafstand en met gratis parkeergelegenheid. Anna’s Hoeve krijgt een eigen basisschool. De wijk ligt op bijzonder korte afstand tot de uitvalswegen. Via de A1 en de A27 bent u in een mum van tijd in Amsterdam, Amersfoort of Utrecht.

Oog voor de mens, respect voor de natuur
Anna’s Hoeve wordt een autoluwe, duurzame wijk. Duurzaam in meerdere opzichten. Milieuvriendelijk, levensloopbestendig én sociaal. Gemeente Hilversum zorgt voor een duurzame inrichting van de openbare ruimte waarin ontmoeting, natuur, energiebesparing en onderhoudsvriendelijkheid centraal staan. Met het inspirerende karakter van de wijk, heldere voorlichting en kosteloos advies van een duurzaamheidsadviseur wil de gemeente kopers stimuleren een energiezuinige, duurzame woning te bouwen.

Ondersteuning en onderling contact
Bij het zelf laten bouwen van een huis komt heel wat meer kijken dan bij de aankoop van een standaard nieuwbouwwoning. U bent immers ‘uw eigen ontwikkelaar’ en geeft zelf opdracht aan architect en aannemer. Gelukkig hoeft u het wiel niet zelf uit te vinden en zet u uw handtekening pas op de koopovereenkomst als u zeker weet dat uw plannen haalbaar zijn. Hiervoor krijgt u in de aanloop naar het daadwerkelijk tekenen van een koopovereenkomst ondersteuning van een (C)PO-adviseur. Ook faciliteert de gemeente onderling contact tussen de kopers, zodat u alvast kunt kennismaken en tips en ervaringen met elkaar kunt uitwisselen.

Meer weten over kavelkoop en zelfbouw op Anna’s Hoeve? Kijk op www.annas-hoeve.nl

Gemeente Hilversum I Postbus 9900, 1201 GM Hilversum I T 14035 I Adviseur CPO: John van Diepen, [email protected] / Adviseur PO: Ingeborg Vos, [email protected] I www.annas-hoeve.nl