Monster – De Westlandse Zoom

Ruim en comfortabel wonen in Westland
Monster, Poeldijk, Kwintsheul

Van het duinlandschap aan de Monsterse kust tot aan het waterrijke De Gouw. Van de onvoorspelbare polderkreekjes aan de dorpsrand tot het intieme dorpshart van Poeldijk. Hier vormt zich De Westlandse Zoom, dat zich tekent door haar verschillende landschappen, vele voorzieningen en ligging vlakbij Den Haag en Rotterdam. In dit gebied, omgeven door water en groen, kunt u op diverse bouwkavels een huis volgens uw wensen (laten) bouwen.

Exclusief wonen in De Duinen
Op de grens van Westland en Den Haag ligt woongebied De Duinen. Het glooiende landschap, de zilte geur van de zee; het maakt wonen in De Duinen tot iets bijzonders. Waar elders kunt u vrijstaand wonen met het strand als uw voortuin? Op kavels van 500 tot ruim 1.000 m2 kunt u een duinvilla volgens uw eigen ontwerp laten bouwen. De kavels liggen letterlijk in de duinen van Monster. Hier is het groen niet ingepast in de woonbuurt, maar worden de woningen ingepast in de natuurlijke omgeving. U woont dus midden in de natuur met de stad op een steenworp afstand. Kavels in De Duinen zijn er vanaf € 280.000,- v.o.n.

Buiten leven in De Kreken
In De Kreken waant u zich ‘buiten’, met alle voorzieningen in de buurt. Het dorpshart van Poeldijk is op fietsafstand net als het strand en enkele grote recreatiegebieden. Vanaf De Kreken bent u zo in Den Haag of op het snelwegennet. Nabij deze groene en kinderrijke buitenwijk vindt u bovendien diverse scholen en (sport)verenigingen.

De kleinschalige woonbuurt die in De Kreken verrijst, omvat ruime twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen in jaren ’30 stijl. Naast deze woningen liggen vrije kavels vanaf circa 450 m2, waarvan nog een aantal beschikbaar is vanaf € 285.000,- v.o.n.

Wonen aan uw eigen vaarwater in De Gouw
Als bewoner van De Gouw in Kwintsheul geniet u van het uitzicht over het water: vanuit uw tuin en vanuit uw zelf ontworpen onderkomen. De Gouw bestaat uit wooneilanden en niet toegankelijke natuureilandjes. De woonbuurt is volop in ontwikkeling en omvat vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen.

De kavels in De Gouw, met afmetingen van circa 400 m2 tot ruim 800 m2, liggen allemaal aan of nabij doorgaand vaarwater.

De Gouw is ook prima bereikbaar via het nabijgelegen wegennet en in de directe omgeving vindt u een veelheid aan voorzieningen.

Er zijn in De Gouw kavels beschikbaar vanaf € 298.000,- v.o.n.

Wilt u meer weten of een brochure aanvragen? Kijk op www.dewestlandsezoom.nl of bel met Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom, tel. 0174 531050. Of bezoek vrijblijvend het verkoop- en informatiecentrum aan de Haagweg 33D1 in Monster. Kijk voor actuele openingstijden op www.dewestlandsezoom.nl.

De boekuitgave van de Nationale Architectuurguide is gratis verkrijgbaar voor kavelkopers en optienemers bij:
Het Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom
Haagweg 33 D1, 2681 PA Monster I T 0174 531050
[email protected] I www.dewestlandsezoom.nl