Veghel – Veghels Buiten

Buiten wonen in Veghels Buiten – Veghel

Genieten van je welverdiende rust in je ruime tuin met schitterend uitzicht. De zon zien opkomen. De lammetjes in de wei zien dartelen. De vogels horen fluiten. De geur van vers gemaaid gras. Alle ruimte om te wonen en te leven zoals jij dat wil. Dat is Veghels Buiten.
Veghels Buiten is een uniek woongebied aan de zuidoostkant van het Brabantse Veghel. Hier woon je midden in het groen, volgens een compleet nieuw concept. Hier vind je rust en ruimte en woon je toch vlakbij alle voorzieningen. Hier bepaal jíj hoe je huis er uitziet.

Wonen zoals jij dat wilt
In Veghels Buiten worden de huizen gebouwd in clusters, minidorpjes in het groen. Net als vroeger de Brabantse gehuchten. Er zijn kleine erven en grotere buurtschappen. Allemaal liggen ze vrij in het landschap en midden in het groen. Naast koop- en huurwoningen worden in sommige erven en buurtschappen vrije kavels aangeboden, in allerlei prijsklassen. Om zelf je ideale huis te bouwen, helemaal naar je eigen wensen.

Alles in de buurt
Veghels Buiten biedt de unieke en ideale combinatie van het vrije buiten wonen en het gemak van de stad. Je woont hier landelijk en toch vlakbij het centrum van zowel Veghel als Uden, met alle denkbare voorzieningen en gezellige terrasjes. Bovendien ben je binnen een half uur via de A50 in Den Bosch of Eindhoven. Natuurliefhebber? Veghels Buiten ligt pal naast het groene Aa-dal, een prachtig natuurgebied.

Rust en ruimte
Het geluid van de stilte overheerst in Veghels Buiten. Hier kom je helemaal tot rust. Er is ruimte. Veel ruimte. Ruimte om te wonen en te werken, maar ook om te sporten en te relaxen. Je kinderen kunnen er nog echt buiten spelen. Er zijn bijzondere speelplekken, gezamenlijke erven en (moes-)tuinen, en vanuit je huis loop of fiets je zo de groene wereld in.

Bouwboek Veghels Buiten
Om het authentieke karakter van het gebied te behouden gelden er voor de huizen in Veghels Buiten kwaliteitsregels. Ter inspiratie staat op de website van Veghels Buiten een bouwboek, waarin 48 bijzondere woningontwerpen van 27 verschillende architecten staan. Van klassiek tot modern en in allerlei prijsklassen. En aan te passen aan je eigen wensen. Maar natuurlijk mag je ook je eigen architect kiezen.

Nog enkele bouwkavels te koop
De afgelopen jaren zijn al veel vrije kavels verkocht en bijzondere nieuwe huizen gebouwd in dit unieke woongebied. De foto’s geven een hiervan een mooi beeld. In een paar kleine erven en in het grotere buurtschap De Kloostertuinen zijn nog enkele vrije kavels te koop. Oppervlakte vanaf 430 m2 tot 1450 m2. Prijzen vanaf 168.000 euro. Grijp snel je kans!

Meer weten? Kijk op www.veghelsbuiten.nl

Gemeente Meierijstad I Stadhuisplein 1, 5461 KN Veghel I
T 14-0413 I [email protected] I www.veghelsbuiten.nl