Nieuwkoop – bouwlocaties

Buiten wonen binnen de Randstad

De gemeente Nieuwkoop vormt met haar weidse polders en vele water letterlijk een oase middenin de hectische Randstad. In Nieuwkoop kunt u naast genieten en ontspannen van cultuur en natuur, natuurlijk ook goed wonen. De centrale ligging in de Randstad maakt Nieuwkoop tot een goede uitvalsbasis voor het woon-werkverkeer. De ideale balans tussen hectiek en rust.

Droomt u van een eigen, vrijstaande woning op een unieke plek? Dat kan in Nieuwkoop. Op verschillende locaties binnen de gemeente zijn kavels beschikbaar, waar naar eigen inzicht een droomhuis gebouwd kan worden. De kavels variëren in grootte, prijsklasse en bouwmogelijkheden. En of u nu het liefst aan het water, in een park, naast een golfbaan, in het dorp of landelijk wilt wonen, de plek is altijd uniek…

De Verwondering – riante kavels naast de golfbaan
In het dorp Nieuwveen ontwikkelen we, direct naast de luxe golfbaan, het woongebied De Verwondering. Het project valt op door de ruime, luxe opzet met veel groen en water. Het project biedt ruimte aan circa 100 woningen, verdeeld over drie wooneilanden; het Parkeiland, Noordereiland en het Zuidereiland, elk met een eigen uitstraling en invulling.

Het Parkeiland (het middelste eiland) is met 29 kavels als eerste ontwikkeld en grotendeels gerealiseerd, waarbij een groot deel van de vrije kavels grenst aan een brede watergang en uitkijkt over de golfbaan. Via een trekpont bereikt u de golfbaan om hier een prachtige wandeling te maken en van de natuur te genieten.

Het Noordereiland heeft ruimte voor 34 ruim opgezette kavels, waarbij vrijwel alle kavels aan een brede watergang liggen en de kavels aan de westzijde zicht hebben op de daarachter gelegen golfbaan. Het Noordereiland kenmerkt zich door een brede lommerrijke laan, waardoor er een groene en ontspannen woonwijk ontstaat. Het fraaie park in het midden benadrukt de groene leefomgeving.

Op het Zuidereiland biedt de gemeente 33 ruim opgezette kavels aan om vrije woningen en twee-onder-een kapwoningen te realiseren. Een brede waterstrook deelt het Zuidereiland in tweeën, zodat op dit eiland meerdere, kleinere woonbuurtjes ontstaan, elk op hun eigen eiland. Aan de Noordoostzijde wordt rekening gehouden met ruimte die nodig is voor de ontwikkeling van een maatschappelijke voorziening, welke nog nader ingevuld dient te worden. Alle woningen op het Zuidereiland zijn gelegen aan het water en aan het groen. Ook hier kunt u zonder beeldkwaliteitsplan/welstandsvrij uw (gasloze) woning ontwerpen en bouwen.

Wilt u vrij wonen naast de golfbaan? Neem dan een kijkje op de website www.plandeverwondering.nl. Ook een bezoek aan ons kavelcentrum is de moeite waard. In ons kavelcentrum krijgt u via een 3D-maquette een realistisch beeld van alle mogelijkheden.

Vivero – wonen bij een landgoed
Vivero is een ruim opgezette, groene woonwijk in Langeraar. Langeraar is één van de andere mooie kernen die de gemeente Nieuwkoop rijk is. De woonwijk heeft een gevarieerde uitstraling met verschillende woningtypen en is direct grenzend aan een nieuw te realiseren landgoed. Daarnaast hebben de nieuwe bewoners veel te zeggen over hun toekomstige woning. We kunnen daarom nu al zeggen dat Vivero een dynamische woonwijk is geworden met een dorps karakter. In de wijk is veel ruimte voor wonen, spelen en recreëren in de vrije natuur, kortom een unieke woonbeleving. De gemeente biedt in het centrale ‘eiland’ kavels aan om uw woning te kunnen realiseren. Meer weten over Vivero? Kijk dan op de website www.vivero-langeraar.nl.

Gemeente Nieuwkoop – kavelcentrum I Teylersplein 1, 2441 LE Nieuwveen I T 14 0172 I [email protected] I www.plandeverwondering.nl I www.vivero-langeraar.nl I www.woneninnieuwkoop.nl