Nieuwkoop – bouwlocaties

Buiten wonen binnen de Randstad

Nieuwkoop vormt met haar weidse polders en vele water letterlijk een oase midden in de hectische Randstad. In Nieuwkoop kunt u naast genieten en ontspannen van cultuur en natuur, natuurlijk ook goed wonen. De centrale ligging in de Randstad maakt Nieuwkoop tot een goede uitvalsbasis voor het woon-werkverkeer. De ideale balans tussen hectiek en rust.

Droomt u van een eigen, vrijstaande woning op een unieke plek? Dat kan in Nieuwkoop. Op verschillende locaties binnen de gemeente zijn kavels beschikbaar waar naar eigen inzicht een droomhuis gebouwd kan worden. De kavels variëren in grootte, prijsklasse en bouwmogelijkheden. En of u nu het liefst aan het water, in een park, naast een golfbaan, in het dorp of landelijk wilt wonen, de plek is altijd uniek…

De Verwondering – riante kavels naast de golfbaan
In het dorp Nieuwveen ontwikkelen we, direct naast de luxe golfbaan, het woon- en recreatiegebied De Verwondering. Het project valt op door de ruime, luxe opzet met veel groen en water. Het project biedt ruimte aan circa 160 woningen. Een groot deel van de vrije kavels grenst aan een brede watergang en kijkt uit over de golfbaan. Wilt u vrij wonen naast de golfbaan? Neem dan een kijkje op de website www.plandeverwondering.nl. Ook een bezoek aan ons kavelcentrum is de moeite waard. In ons kavelcentrum krijgt u via een 3D-maquette een realistisch beeld van alle mogelijkheden.

Vivero – wonen bij een landgoed
Vivero is de nieuwe, ruim opgezette, groene woonwijk in Langeraar. Langeraar is een van de mooie kernen die de gemeente Nieuwkoop rijk is. De woonwijk krijgt een gevarieerde uitstraling met verschillende woningtypen en wordt gerealiseerd direct grenzend aan een nieuw te realiseren landgoed. Daarnaast hebben de nieuwe bewoners veel te zeggen over hun toekomstige woning. De kavels variëren in breedte en daarmee ook in omvang. We kunnen daarom nu al zeggen dat Vivero een dynamische woonwijk wordt, met een dorps karakter. In de wijk is veel ruimte voor wonen, spelen en recreëren in de vrije natuur, kortom een unieke woonbeleving. Meer weten over Vivero? Kijk dan op de website www.vivero-langeraar.nl.

Zuidhoek – direct wonen aan de Nieuwkoopse Plassen
Aan de rand van het beschermde natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen is ruimte voor 88 woningen op de woonlocatie Zuidhoek. Iedere woning krijgt een eigen ligplaats voor een boot. Vanaf de woonlocatie heeft u direct toegang tot de Nieuwkoopse Plassen. Op Zuidhoek heeft u de mogelijkheid uw eigen huis te ontwerpen en te laten bouwen. Meer informatie over het project kunt u ook vinden op de website www.zuidhoek-nieuwkoop.nl.

Buytewech-Oost – woon-werkkavels in Nieuwkoop
In de uitbreidingswijk Buytewech-Oost in het dorp Nieuwkoop worden vijf woon-werk-kavels aan het water aangeboden. Op deze aantrekkelijke locatie kunnen kopers wonen en werken combineren. De kavels zijn circa 27 m diep, hebben (indien mogelijk) flexibele breedtes en liggen op slechts drie minuten fietsen van het centrum van Nieuwkoop. Grote steden als Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam zijn binnen een half uur bereikbaar. De kavels zijn bij levering direct geschikt voor het bouwen van een woning met bedrijf. Een snelle vestiging is dus mogelijk. Meer weten over deze woon-werkkavels? Neem dan een kijkje op www.woneninnieuwkoop.nl.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in deze unieke gemeente? Maak dan een afspraak met onze kaveladviseur via 14 0172 (geen netnummer nodig) of e-mail naar: wonen@nieuwkoop.nl.

Gemeente Nieuwkoop – kavelcentrum I Teylersplein 1, 2441 LE Nieuwveen I T 14 0172 I info@nieuwkoop.nl I www.zuidhoek-nieuwkoop.nl I www.plandeverwondering.nl
www.vivero-langeraar.nl I www.woneninnieuwkoop.nl